Slankebehandlinger

Balancen i sind, krop og sjæl gør at du ser godt ud og føler dig godt tilpas. 

Klinik mind body & soul

Vores slankebehandlinger

Lipo-laser behandling

Lipo-laser giver dig fedttab og gør dig slankere. Den seneste teknologi bruger ​​“kold laser” til at nedbryde fedtceller der bliver transporteret via blodbanerne og udskilles. Derfor er det nødvendigt at motionerer intensivt i mindst 20 minuter med høj hjerteaktivitet (cykling, svømning, løb, power walk, hoppe, springe osv.) indenfor 12 timer efter modtagelsen af ​​hver behandling. En rask gåtur i 20 til 30 minutter umiddelbart efter behandlingen kan også hjælpe på resultatet. Komplementær vi med retningslinjer for kost og motion med i prisen.

Behandlingen kan ikke anbefales til personer med hjerte-pace-maker, cancer, immundefekt sygdomme (HIV, tuberkulose, influenza), diabetes (der er på insulinbehandling). Hvis du har feber, bør du vente en uge med behandling. Ved meget mørk eller uren hud kan der forekomme en let brændende følelse. Personer der er ude af stand til at udføre øvelser med høj hjerteaktivetet rådes til ikke at anvende denne behandling.

Pris på behandlingen

Lipo-laser
Varighed: 25 min
Pris: 6.800,00 DKK for 8 behandlinger

Lipo-laser behandling (Infrarødt EMS maskine)

Lipolaser-behandling kan kombineres med lymfedræningprogram ved hjælp af Infrarødt EMS maskine. Lipo-laser giver dig fedttab og gør dig slankere.Lymfedræningsprogram med Infrared EMS maskine øger blod cirkulationen og mindsker appelsinhud. Med denne kombination får du i hver behandling 25 min lipo +15 min lymfedrænisprogram. opstrammende lymfedræning med EMS maskine.

Denne kombineret behandling gøre slankbehandlings processen hurtigere og effectivt. Det er nødvendigt at motionerer intensivt i mindst 20 minuter med høj hjerteaktivitet (cykling, svømning, løb, power walk, hoppe, springe osv.) indenfor 12 timer efter modtagelsen af ​​hver behandling. En rask gåtur i 20 til 30 minutter umiddelbart efter behandlingen kan også hjælpe på resultatet.

Komplementær vi med retningslinjer for kost og motion med i prisen.

Denne metode er en kombination af intelligent bioteknologi som har 4 funktioner, der kan afhjælpe vægttab og forbedre krops figuren , udrense lymfesystemet samt afhjælpe irritation og smerter.

Funktioner:

 • Fjerner fedt fra talje, hofter, mave og lår og styrker musklerne og hjælper med at fremhæve kroppens facon.
 • Styrker cellernes organisering, genanvender lymfen og forbedre blodgennemstrømningen.
 • Fjerner for meget væske i vævet og forbedre stofskiftet
 • Får musklerne til at slappe af og fjerner mælkesyre fra muskler.

Pris på behandlingen

1 lipolaser + 1 EMS
Varighed: 25 min + 15 min
Pris: 950,00 DKK

4 lipolaser + 4 EMS
Varighed: 25 min + 15 min
Pris: 3.800,00 DKK

8 lipolaser + 8 EMS
Varighed: 25 min + 15 min
Pris: 7.600,00 DKK

Fedtfrysning med Zeltiq teknologi cryolipolysis maskine

Fedtfrysning er en Procedur, der bruger minus temperatur for at fryse subcutan fedtceller, som ødelagges og fjernes fra kroppen gennem mavetarmsystemet.

Cryohåndtagene påsættes på det valgte område i omkring 25-30 minutter. Håndtaget bruger vaccum til at suge huden ind mellem to køleelementer. Proceduren er stort set smertefri, men man kan opleve tryk i mens kropsdelen fryser, men er ikke særlig ubehagligt. Derefter skal området masseres i ca. 10 minutter. Der kan påsættes en eller maximum to håndtag per behandling. Behandlingen foregår liggende på en briks. Proceduren er et ikke kirugisk indgreb, og man kan slappe af under hele behandlingen. Der placeres en membran mellem huden og håndtagene, for at beskytte huden mod kulde.

Maven, ridebukselår, dansehåndtag, inderlår, hofter, bryster på mænd.

Man taber normalt 20-25 % fedt i det område, der behandles. Du ser ikke forskellen med det samme, men først efter 4 til 6 uger. Der kan gå optil 4 måneder inden man ser det endelige optimale resultat. Det bedste resultat opnås ved at kombinere fedtfrysning med lipolaserbehandling, en gang hver 14 dag i 8 uger. Fedttabet er permanent. Ønsker man flere fedtfrysning behandlinger, så skal der gå 8 uger mellem behandlinger.

Være opmærksom på at man:

 1. ikke er svær overvægtig, og BMI er under 35 – beregn BMI her
 2. ikke er gravid og ikke har pacemaker eller blødersygdom
 3. ikke er alvorlig syg og ikke har kræft, brok eller nedsat leverfunktion
 4. ikke har eksem, åben sår eller infektion i det område, som man ønsker behandlet.

Pris på behandlingen

1 område
Varighed: 45 min
Pris: 4.000,00 DKK

2 områder
Varighed: 60 min
Pris: 6.500,00 DKK

**Specielle pris for lipolaser efter fedtfrysning hos Klinik Mind Body and Soul: 1600 dkk for 4 lipolaser plus 4 EMS. Læes mere om lipolaser og EMS behandling ved at trykke på knap”Slankebehandling ” ovenpå.

Anbefalinger

Vores klienter siger...

Klinik mind body & soul

Vores åbningstider

 • Mandag Lukket
 • Tirsdag 16:30 - 19:00
 • Onsdag 16:30 - 19:00
 • Torsdag Lukket
 • Fredag 16:30 - 19:00
 • Lørdag Lukket
 • Søndag 09.00 - 12.00