Ayurveda spa

Balancen i sind, krop og sjæl gør at du ser godt ud og føler dig godt tilpas. 

Klinik mind body & soul

Vores spabehandlinger

Doctor Kales - Sheersha Abhayanga

Det er en speciel teknik der udrenser lymfesystemet og styrker hårrødderne. Denne massage gives i hovedbunden, hals og skulder. Massagen indeholder en ansigtsmassage med olie efterfulgt af en udrensnings ansigtsmaske … Fremragende til afslapning og forbedring af blodcirkulationen til hoved og ansigt og genvindelse af vital energi og balance. * Udføres til, både MÆND og KVINDER.

Pris på behandlingen

Doctor Kales – Sheersha Abhayanga
Varighed: 45 min

Pris: 650,00 DKK
TILBUD! kun 400,00 DKK

Doctor Kale - Mukhya Abhayanga

Denne ansigtsbehandling er baseret på en speciel 4000 år gammel AYURVEDISKE (traditionale indiske ) teknik der styrker og løfter ansigtets muskler og stykker huden. Dr. Uttara har udviklede sin egne teknique, baseret på den tradionelle teknique, for at tilpasse de moderne kvinders hud og stress problemer. 

Der udføres også Lymfatiske drænage, der udrenser de toksiner i vores system, samt med fjerner ophobte vand i ansigtet, nakken og skuldrene. Kuren omfatter dybterensning med varme omslag. Urenheder såsom hudorme bliver fjernet;Massage, eksfoliereng og opstramning af huden med ægte sydindiske DETOX masque. Valg mellem ægte indiske kokkos eller seseme massage olie. *Udføres  til, både MÆND og KVINDER.

Pris på behandlingen

Ayurvedisk DETOX ansigts Masssage terapi
Varighed: 60 min

Pris: 900,00 DKK
TILBUD! kun 500,00 DKK

Doktor Kales - Chakra Abhyanga

Ayurvedisk Chakrahealings kropsmassage med olie (Tilbydes kun til kvinder) Stimulere dine Chakraer (energi punkter) og slap helt af, med den ægte 4000 år gammelt teknik.

Uttara Kale har opfundet og udviklet sin egen teknik ved at blande den gamle ayurvediske (indiske traditionelle praksis) med Thai afslappende massage. Tekniken bruges til, at stimulere “chakraer” som er energi punkter, der ligger langs rygsøjlen.

Hvert eneste chakra har sit eget betydning i vores krop. Derfor bliver hvert chakra stimuleret individuelt via en speciel “Pranisk healings” teknik. Denne helbredende massage afslapper dig fuldstændigt og efter massagen føler du dig frisk og fuld af energi, klar til at møde udfordringerne i hverdagen. Massagen er en “Light massage technique” og er  blødt, afslappende og stimulerende og energi givende. Massagen afspænder muskler og lindre psykiske stress. Det er IKKE egnet til dem, der gerne vil får hård massage.

Bemærk: Du får også en komplementerende, gratis ansigtsmassage med en lymfedrænende massage af nakke og skuldrene , samt med en detox/udrensningsmaske. * Udføres KUN til KVINDER

Se youtube video for at bedre forstå om chakraer: Velkommen og Forståelse

Pris på behandlingen

Helkrop massage + hoved massage
Varighed: 45 min + 15 min

Pris: 999,00 DKK
TILBUD! kun 500,00 DKK

Helkrop massage + hoved massage inkl. ansigt
Varighed: 60 min + 30 min

Pris: 1500,00 DKK
TILBUD! kun 750,00 DKK

Doktor Kales -Garbha abhyanga

Chakra Massage for gravide kvinder. I århundreder har indiske kvinder praktiseret ayurvedisk massage under graviditeten. Massagen er magen til alle ayurvedisk massager, da de virker på  chakraerne, der giver en ekstrem følelse af afslapning i ryggen, i brystkassen og i fødderne. Massagen hjælper også til at forbedre blodcirkulation til moderkagen, og gavner fosteret. Lymfekare bliver stimulreret, dette virker som en detox mekanisme for kroppen. Den varme olie hjælper musklerne med at afslappe af, og giver fugtighed til huden.

Anbefales kun fra femte måned til termin. Dr. Uttara, der har arbejdet som gynækolog og fødselslæge i Indien i 15 år har modificeret den gammel technique, til at passe de moderne kvinders fysiske og psykiske problemer ved graviditet. Der bruges kun den naturlige, rene herbal-olie til massagen.
Bemærk: Du får også en komplementerende ansigtsmassage med detox/udrensningsmaske.

Pris på behandlingen

Chakra Massage for gravide kvinder
Varighed: 45 min

Pris: 900,00 DKK
TILBUD! kun 450,00 DKK

Baby og børne massage

De gamle Ayurvediske massagetekniker til spædbørn og børn er meget udbredt og velkendt i Indien. Massagen for spædbørn (0 til 12 måneder) styrker muskler, nerver og forkæler babys sarte hud. Det hjælper også med at fremkalde en sund søvn.

For børn over et år virker denne massage beroligende, og er især godt for børn, som er hyperaktive f.ex ADD (Attention Deficit Disorders og lignende tilstande) kun den reneste jomfruolivenolie bruges til massagen.

Pris på behandlingen

Baby og børne massage
Varighed: 45 min

Pris: 650,00 DKK

Dybt rensning med aromaterapi

I denne ansigtsbehandling bruger vi naturlige æteriske olier, der er udvalgt på baggrund af din hudtype. Behandlingen indeholder rensning, massage, peeling, opstramning og toning af huden.

Du opnår en bedre struktur og får en naturlig glød i ansigtet.

Pris på behandlingen

Dybt rensning med aromaterapi
Varighed: 45 min

Pris: 550,00 DKK
TILBUD! kun 350,00 DKK

Uttaras Padabhyanga

Ayurvedisk CHAKRA Healing Fodmassage. Vi er forbundet med jorden for de meste med vores fødder. Vores fødder bærer os omkring hele dagen og så bliver de trætte og ømme. De fortjener god behandling en gang i mellem. Prøv vores ny CHAKRA fod massage med varm urteolieog varme aromaterapi kompress, med en fodmaske til sidst. Det hjælper til at slappe af og du føler dig helt ny bagefter. Olien gør dine fødder blødere og masken hjælper med at rense huden ovenpå. Desudover hjælper aromaterapi kompress at stimulere blodskreds i fødder og giver dine fødder en frisk duft.

De gammle Rishier( vise mænd) i indien, for 4000 år siden, har opfundet den technique, som er improvisieret af Dr. Uttara.

Pris på behandlingen

Uttaras Padabhyanga

Varighed: 60 min
Pris: 650,00 DKK

Varighed: 30 min
Pris: 350,00 DKK

Anbefalinger

Vores klienter siger...

Klinik mind body & soul

Vores åbningstider

  • Mandag Lukket
  • Tirsdag 16:30 - 19:00
  • Onsdag 16:30 - 19:00
  • Torsdag Lukket
  • Fredag 16:30 - 19:00
  • Lørdag Lukket
  • Søndag 09.00 - 12.00