Om os

Gynækolog, Konsulent i kosmetologi, indisk spa behandlinger, og homøopatiske behandlinger.

Klinik mind body & soul

Dr. Uttara Dinesh Kale

Dr.Uttara Dinesh Kale var født og opvokset i Indien og lært vigtigheden af at opretholde en kvindes skønhed fra hendes bedstemor, der var ekspert i ayurvediske kosmetik og medicin. Uttara er uddannet i medicin og har arbejdet i flere år i Indien som en gynækolog.

I løbet af denne stressende periode udviklede hun en interesse i kosmetologi og naturlægemidler til kosmetisk brug. Hun startede sin egen linje af produkter i Indien.

Hun fik en uddannelse i avanceret kosmetologi, fysioterapi og asiatiske spa-behandlinger og med tiden fandt hun sin egen unike færdighed i at blande traditionelle teknikker med moderne kosmetologi. Senere har hun også udviklet sin faglige viden om virkningerne på huden ved et masterprogram i Environmental Science i Indien.

Hun har også forsket i oplevelsen af ​​overgangsalderen hos kvinder i København gennem hendes kandidat i Social Medicin fra Lund Universitet, Sverige. Hun arbejder som ekstern lektor “Mor-barn & Seksuelt- Reproduktivt Sundhed” hos Professions højskole, Metropol, København.

Hun bringer nu til Danmark, det bedste fra traditionel indiske medicinske videnskab Ayurveda, kombineret med en medicinsk baseret kosmetologiske teknik. Hun blander den traditionelle ayurvediske behandlinger til hud og hår, med brug af moderne teknologiske maskiner, såsom ilt og ozon terapi, lipo laser og dermabrasion. At hjælpe med at finde en balance i hendes kunders sind krop og sjæl, er det der inspirer hende til at starte denne forretning.

Derudover har Uttara taget diplom uddannelse i Botox og Ikke-permanent Fillers fra Inito Skin Academy, København og diplom uddannelse i laser og HIFU fra N’finiti akademi, København.

Uttara taler om indiske ayurvediske urter og deres brug i Danmark i Verdens Kultur Center, hvor hun har startet “Kommuniti Have”. Hendes mål er “Grønne Integration” gennem havearbejde:

http://vkc.kk.dk/event/learn-about-indian-medicinal-plants

Anbefalinger

Vores klienter siger...

Klinik mind body & soul

Vores åbningstider

  • Mandag Lukket
  • Tirsdag 16:30 - 19:00
  • Onsdag 16:30 - 19:00
  • Torsdag Lukket
  • Fredag 16:30 - 19:00
  • Lørdag Lukket
  • Søndag 09.00 - 12.00